ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לבצק
-
5 וחצי כוסות קמח שימרית לעוגות ומאפים
-
-
-
-
-
-
200 ג חמאה קרה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
-
1
לערבב במקסר את מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק גמיש ומבריק..
-
2
ללוש לפחות 15 דקות..
-
3
להניח בקערה, לכסות בניילון ניצמד ולהתפיח במקום חמים לפחות שעתיים..
-
4
לאחר שהבצק תפח, לרדד למלבן, למלא כל מלבן במלית, את מרכיבי המלית לערבב יחד,.
-
5
לגלגל כל מלבן לגליל ,.
-
6
לחצות כל גליל בעזרת סכין לשניים, כך שיוותרו שתי רצועות , ליצור צמה, או כל צורה שתעלה על דעתכן..
-
7
להניח בתבנית משומנת,.
-
8
להתפיח עוד שעה לפחות ,.
-
9
לחמם תנור ל 190 מעלות,.
-
10
להכניס את העוגות לאפייה,.
-
11
עד להזהבה ..
-
12
לזיגוג הסוכר.
-
13
לערבב את האבקת סוכר עם הלימון, לשפוך על העוגה לאחר שהתקררה ..
-
14
בתאבון ובהצלחה .
1
לערבב במקסר את מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק גמיש ומבריק..
2
ללוש לפחות 15 דקות..
3
להניח בקערה, לכסות בניילון ניצמד ולהתפיח במקום חמים לפחות שעתיים..
4
לאחר שהבצק תפח, לרדד למלבן, למלא כל מלבן במלית, את מרכיבי המלית לערבב יחד,.
5
לגלגל כל מלבן לגליל ,.
6
לחצות כל גליל בעזרת סכין לשניים, כך שיוותרו שתי רצועות , ליצור צמה, או כל צורה שתעלה על דעתכן..
7
להניח בתבנית משומנת,.
8
להתפיח עוד שעה לפחות ,.
9
לחמם תנור ל 190 מעלות,.
10
להכניס את העוגות לאפייה,.
11
עד להזהבה ..
12
לזיגוג הסוכר.
13
לערבב את האבקת סוכר עם הלימון, לשפוך על העוגה לאחר שהתקררה ..
14
בתאבון ובהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים