אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

8,680
צפיות

קראנץ שוויצרי עם זיגוג סוכר

המתכון של
קראנץ שוויצרי עם זיגוג סוכר

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק
  • 5 וחצי כוסות קמח שימרית לעוגות ומאפים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 ביציםL
  • 3/4 כוס מים פושרים
  • כפית תמצית וניל
  • קליפת לימון מגורדת
  • 200 ג חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • למלית
  • 350 ג אגוזי מלך גרוסים
  • 50 ג חמאה מומסת
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • חופן צימוקים בהירים
  • כוס חלב
  • לזיגוג הסוכר
  • 100 ג אבקת סוכר
  • שתי כפיות מיץ לימון
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב במקסר את מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק גמיש ומבריק..


  • 2

    ללוש לפחות 15 דקות..


  • 3

    להניח בקערה, לכסות בניילון ניצמד ולהתפיח במקום חמים לפחות שעתיים..


  • 4

    לאחר שהבצק תפח, לרדד למלבן, למלא כל מלבן במלית, את מרכיבי המלית לערבב יחד,.


  • 5

    לגלגל כל מלבן לגליל ,.


  • 6

    לחצות כל גליל בעזרת סכין לשניים, כך שיוותרו שתי רצועות , ליצור צמה, או כל צורה שתעלה על דעתכן..


  • 7

    להניח בתבנית משומנת,.


  • 8

    להתפיח עוד שעה לפחות ,.


  • 9

    לחמם תנור ל 190 מעלות,.


  • 10

    להכניס את העוגות לאפייה,.


  • 11

    עד להזהבה ..


  • 12

    לזיגוג הסוכר.


  • 13

    לערבב את האבקת סוכר עם הלימון, לשפוך על העוגה לאחר שהתקררה ..


  • 14

    בתאבון ובהצלחה .


1

לערבב במקסר את מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק גמיש ומבריק..


2

ללוש לפחות 15 דקות..


3

להניח בקערה, לכסות בניילון ניצמד ולהתפיח במקום חמים לפחות שעתיים..


4

לאחר שהבצק תפח, לרדד למלבן, למלא כל מלבן במלית, את מרכיבי המלית לערבב יחד,.


5

לגלגל כל מלבן לגליל ,.


6

לחצות כל גליל בעזרת סכין לשניים, כך שיוותרו שתי רצועות , ליצור צמה, או כל צורה שתעלה על דעתכן..


7

להניח בתבנית משומנת,.


8

להתפיח עוד שעה לפחות ,.


9

לחמם תנור ל 190 מעלות,.


10

להכניס את העוגות לאפייה,.


11

עד להזהבה ..


12

לזיגוג הסוכר.


13

לערבב את האבקת סוכר עם הלימון, לשפוך על העוגה לאחר שהתקררה ..


14

בתאבון ובהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים