הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערת המיקסר נקציף היטב ביצים שלמות עם סוכר עד קבלת קצף תפוח נוסיף את שאר המצרכים בהדרגה נערבל עד קבלת בלילה חלקה .
ניצוק לתבנית משומנת .
נאפה בחום 160-170 מעלות בערך 45 דק משתנה מתנור לתנור !! .
מצננים היטב כשהעוגה מכוסה היטב .
לציפוי השתמשתי בקצפת פרווה .
לקצפת :.
שמנת רי'צ אחת 2 כפות אינסטנט פודינג 2 כפות אבקת סוכר .
בקערת מיקסר שמים את השמנת והסוכר ומקציפים בערך דקה בהדרגה מוסיפים את הפודינג עד קבלת קצפת תפוחה וחזקה כדי לקבל קצפת רכה יותר מוסיפים מעט מים.
לקבלת עוגה מיוחדת כמו שלי יצרתי גומות בעזרת סכין ועם כפית הוצאתי את הבפנים ומילאתי בקצפת גם מעל וגם מסביב לעוגה בצדדים הדבקתי קוקוס קלוי ומעל הכל זילפתי דבש בהצלחה לכולן עדה.