אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

16,430
צפיות

עוגת דבש בניחוח החג

המתכון של
עוגת דבש בניחוח החג

חבל שאי אפשר להעביר את הריח של העוגת דבש שנה טובה ומתוקה  #הכל_דבש_עם_סאוטר

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 ביצים מופרדות
  • כוס ורבע סוכר
  • כפית קינמון
  • חצי כפית ציפורן טחון
  • כף קקאו
  • כפית שטוחה סודה לשתייה
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 כפות וודקה
  • חצי כוס שמן
  • חצי כוס דבש
  • חצי כוס אגוזים קצוצים גס
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים יחד חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף חזק..


  • 2

    מוסיפים את החלמונים ומקציפים במהירות נמוכה .


  • 3

    בקערה קטנה מערבבים שמן דבש ווודקה מוסיפים באיטיות לתערובת החלבונים והחלמונים ..


  • 4

    מערבבים קמח,אבקת אפייה ,קקאו קינמון ,ציפורן סודה וחצי כוס אגוזים ומוסיפים לתערובת כף כף,עד איחוד מלא ,לא להקציף יותר מדי כי הבלילה לא תישאר אוורירית..


  • 5

    הכוס היא חד פעמית החמה.


  • 6

    מעבירים לתבנית מספר 26 משומנת  .


  • 7

    לאפות בחום 170 מעלות עד שנועצים קיסם עץ ויוצא יבש ! .


  • 8

    ניתן לעטר באבקת סוכר ...אני עיטרתי בשבלונה לעוגות עם אבקת סוכר וסוכריות זהב שנה טובה מאילנית בניזרי 💖.


1

מקציפים יחד חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף חזק..


2

מוסיפים את החלמונים ומקציפים במהירות נמוכה .


3

בקערה קטנה מערבבים שמן דבש ווודקה מוסיפים באיטיות לתערובת החלבונים והחלמונים ..


4

מערבבים קמח,אבקת אפייה ,קקאו קינמון ,ציפורן סודה וחצי כוס אגוזים ומוסיפים לתערובת כף כף,עד איחוד מלא ,לא להקציף יותר מדי כי הבלילה לא תישאר אוורירית..


5

הכוס היא חד פעמית החמה.


6

מעבירים לתבנית מספר 26 משומנת  .


7

לאפות בחום 170 מעלות עד שנועצים קיסם עץ ויוצא יבש ! .


8

ניתן לעטר באבקת סוכר ...אני עיטרתי בשבלונה לעוגות עם אבקת סוכר וסוכריות זהב שנה טובה מאילנית בניזרי 💖.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים