לןגן

קראנץ שוויצרי עם זיגוג סוכר

מאת: דורית כהן, פורסם: 28/08/2017 | 22:39
קראנץ שוויצרי עם זיגוג סוכר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למלית

לזיגוג הסוכר

אופן הכנה

  1. לערבב במקסר את מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק גמיש ומבריק.

  2. ללוש לפחות 15 דקות.

  3. להניח בקערה, לכסות בניילון ניצמד ולהתפיח במקום חמים לפחות שעתיים.

  4. לאחר שהבצק תפח, לרדד למלבן, למלא כל מלבן במלית, את מרכיבי המלית לערבב יחד,

  5. לגלגל כל מלבן לגליל ,

  6. לחצות כל גליל בעזרת סכין לשניים, כך שיוותרו שתי רצועות , ליצור צמה, או כל צורה שתעלה על דעתכן.

  7. להניח בתבנית משומנת,

  8. להתפיח עוד שעה לפחות ,

  9. לחמם תנור ל 190 מעלות,

  10. להכניס את העוגות לאפייה,

  11. עד להזהבה .

  12. לזיגוג הסוכר

  13. לערבב את האבקת סוכר עם הלימון, לשפוך על העוגה לאחר שהתקררה .

  14. בתאבון ובהצלחה