אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,204
צפיות

עוגה קיצית מצופת קרם ומעוטרת בפירות טרופים

המתכון של
עוגה קיצית מצופת קרם ומעוטרת בפירות טרופים

עוגה מאוד טעימה וקלה להכנה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מצרכים לעוגה
  • 5 ביצים מופרדות
  • 1 ורבע כוסות סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • חצי כוס שמן
  • 1 כוס חלב
  • 2 כוסות קמח תופח
  • מצרכים לקרם
  • שמנת מתוקה
  • אינסנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • לעיטור פירות טרופיים
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף חלבונים במיקסר ובהדרגה נוסיף את הסוכר עד לקבלת קציפה לבנה ויציבה..


  • 2

    בקערה שבה החלמונים נוסיף את השמן ואת החלב,נטרוף עד לקבלת תערובת נוזלית..


  • 3

    נוסיף את התערובת לקציפת החלבונים,ובמהירות הכי נמוכה נוסיף את הקמח למיקסר עד לקבלת תערובת אחידה..


  • 4

    נצוק לתבנית בגודל 26 משומנת ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 40 דקות..


  • 5

    כשהעוגה מוכנה,נוציא מהתנור ונטפטף עלייה מעט מים..


  • 6

    נכין את הקרם במיקסר-אינסנט פודינג,שמנת מתוקה וכוס חלב עד לקבלת קרם יציב..


  • 7

    כשהעוגה תתקרר נמרח את הקרם ונעטר בפירות טרופיים שחותכו בקורצנים ושבלונות על מנת לקח צורות של פרחים..


  • 8

    בהצלחה ובאהבה מרי שרעבי..


1

להקציף חלבונים במיקסר ובהדרגה נוסיף את הסוכר עד לקבלת קציפה לבנה ויציבה..


2

בקערה שבה החלמונים נוסיף את השמן ואת החלב,נטרוף עד לקבלת תערובת נוזלית..


3

נוסיף את התערובת לקציפת החלבונים,ובמהירות הכי נמוכה נוסיף את הקמח למיקסר עד לקבלת תערובת אחידה..


4

נצוק לתבנית בגודל 26 משומנת ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 40 דקות..


5

כשהעוגה מוכנה,נוציא מהתנור ונטפטף עלייה מעט מים..


6

נכין את הקרם במיקסר-אינסנט פודינג,שמנת מתוקה וכוס חלב עד לקבלת קרם יציב..


7

כשהעוגה תתקרר נמרח את הקרם ונעטר בפירות טרופיים שחותכו בקורצנים ושבלונות על מנת לקח צורות של פרחים..


8

בהצלחה ובאהבה מרי שרעבי..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים