ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לעוגה
-
-
-
-
חצי כוס מיץ תפוזים/שמנת מתוקה
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
2
מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף לבן.
-
3
מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף כ-2 דקות.
-
4
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים באיטיות את השמן.
-
5
מוסיפים את מיץ התפוזים, החלמונים, הדבש, המייפל, והקינמון.
-
6
עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הקמח ומפעילים את המיקסר במהירות גבוהה.
-
7
לאחר קבלת תערובת אחידה, מעבירים לתבנית לתנור ואופים כ-40 דקות.
-
8
מבשלים את מרכיבי הסירופ בסיר עד לרתיחה ומניחים בצד.
-
9
כאשר העוגה מוכנה, מקררים ושופכים את הסירופ על העוגה.
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף לבן.
3
מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף כ-2 דקות.
4
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים באיטיות את השמן.
5
מוסיפים את מיץ התפוזים, החלמונים, הדבש, המייפל, והקינמון.
6
עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הקמח ומפעילים את המיקסר במהירות גבוהה.
7
לאחר קבלת תערובת אחידה, מעבירים לתבנית לתנור ואופים כ-40 דקות.
8
מבשלים את מרכיבי הסירופ בסיר עד לרתיחה ומניחים בצד.
9
כאשר העוגה מוכנה, מקררים ושופכים את הסירופ על העוגה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים