ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
חבילת שוקולד מריר 100 גרם
-
-
אופן ההכנה
-
1
להפריד 6 ביצים .
-
2
להקציף את החלבונים עם חצי עד כוס סוכר במיקסר..
-
3
בקערה נפרדת לערבב 6 חלמונים עם גבינה לבנה 5% 750 גרם וכפית תמצית וניל..
-
4
להוסיף 4 כפות קונפלור ושתי כפות קמח שטוחות..
-
5
להוסיף את תכולת קערת המיקסר, החלבונים המוקצפים, אל הקערה ולערבב..
-
6
בקערת המיקסר להקציף 5 כפות אינסטנד פודינג וניל עם חצי מיכל שמנת מתוקה ושתי כפות עד חצי כוס סוכר לפי ההעדפה..
-
7
לקפל לקערת הגבינות את הקרם..
-
8
למזוג לתבנית אפיה..
-
9
לאפות בתנור חם 200 מעלות 15 דקות ולהוריד את חום התנור ל 160 מעלות ולאפות שעה..
-
10
בסיום האפייה לצנן את העוגה (העוגה שוקעת בגובה שלה לאחר סיום האפייה).
-
11
ניתן לקשט איך שמעדיפים: לדוגמא גנאש שוקולד מ100 גרם שוקולד מריר וחצי חבילת שמנת מתוקה 250 מ"ל. ולמזוג את הגנאש על העוגה לאחר שהתקררה)..
-
12
בתיאבון..
1
להפריד 6 ביצים .
2
להקציף את החלבונים עם חצי עד כוס סוכר במיקסר..
3
בקערה נפרדת לערבב 6 חלמונים עם גבינה לבנה 5% 750 גרם וכפית תמצית וניל..
4
להוסיף 4 כפות קונפלור ושתי כפות קמח שטוחות..
5
להוסיף את תכולת קערת המיקסר, החלבונים המוקצפים, אל הקערה ולערבב..
6
בקערת המיקסר להקציף 5 כפות אינסטנד פודינג וניל עם חצי מיכל שמנת מתוקה ושתי כפות עד חצי כוס סוכר לפי ההעדפה..
7
לקפל לקערת הגבינות את הקרם..
8
למזוג לתבנית אפיה..
9
לאפות בתנור חם 200 מעלות 15 דקות ולהוריד את חום התנור ל 160 מעלות ולאפות שעה..
10
בסיום האפייה לצנן את העוגה (העוגה שוקעת בגובה שלה לאחר סיום האפייה).
11
ניתן לקשט איך שמעדיפים: לדוגמא גנאש שוקולד מ100 גרם שוקולד מריר וחצי חבילת שמנת מתוקה 250 מ"ל. ולמזוג את הגנאש על העוגה לאחר שהתקררה)..
12
בתיאבון..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים