לןגן

עוגה קיצית מצופת קרם ומעוטרת בפירות טרופים

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 24/08/2017 | 05:47
עוגה קיצית מצופת קרם ומעוטרת בפירות טרופים

תקציר המתכון: עוגה מאוד טעימה וקלה להכנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים במיקסר ובהדרגה נוסיף את הסוכר עד לקבלת קציפה לבנה ויציבה.

  2. בקערה שבה החלמונים נוסיף את השמן ואת החלב,נטרוף עד לקבלת תערובת נוזלית.

  3. נוסיף את התערובת לקציפת החלבונים,ובמהירות הכי נמוכה נוסיף את הקמח למיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.

  4. נצוק לתבנית בגודל 26 משומנת ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 40 דקות.

  5. כשהעוגה מוכנה,נוציא מהתנור ונטפטף עלייה מעט מים.

  6. נכין את הקרם במיקסר-אינסנט פודינג,שמנת מתוקה וכוס חלב עד לקבלת קרם יציב.

  7. כשהעוגה תתקרר נמרח את הקרם ונעטר בפירות טרופיים שחותכו בקורצנים ושבלונות על מנת לקח צורות של פרחים.

  8. בהצלחה ובאהבה מרי שרעבי.