הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבמעבד מזון טוחנים 200 גרם עוגיות פתי בר.
מוסיפים 120 גרם חמאה מומסת.
50 גרם שוקולד צ'יפס.
50 גרם בוטנים מלוחים.
עד שמרגישים את העיסה כמו חול רטוב .
משמנים תבנית 26 מהדקים את הפירורים לתחתית.
ומכניסים למקפיא ל רבע שעה.
למלית.
בקערה מכניסים.
4 גבינת שמנת נפליאון.
1 גבינת ריקוטה פרסקה.
5 ביצים.
2 כפיות מחית וניל.
1 כוס סוכר.
2 כפות קורנפלור.
מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
ממיסים חבילת שוקולד לבן ומוסיפים לתערובת.
מחממים תנור ל 200 מעלות.
מוסיפים את התערובת לתבנית שיצאה מהקירור.
מכניסים לתנור 10 דק ב 200 מעלות.
ולאחר מכן מנמיכים ל 150 מעלות למשך 45-50 דק.
שהשוליים אפויים והאמצע רוטט.
מצננים היטב ומכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות.
לקישוט.
ממיסים שוקולד לבן ומכסים חצי מהעוגה.
ממיסים 3 כפות ממרח לוטוס ומכסים את החצי השני.
מוסיפים לקישוט קליק לבן וחום ועוגיית לוטוס.