אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

906
צפיות

עוגת גבינה בנוסח ניו יורק בציפוי שוקולד לבן וממרח לוטוס

המתכון של
עוגת גבינה בנוסח ניו יורק בציפוי שוקולד לבן וממרח לוטוס

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לתחתית העוגה
  • 200 גרם ביסקווטים (פתי בר)
  • 120 גרם חמאה
  • 50 גרם שוקולד ציפס
  • 50 גרם בוטנים מלוחים
  • למלית
  • 4 גבינת שמנת נפוליאון
  • 1 גבינת ריקוטה פרסקה 300 גרם
  • 5 ביצים
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפיות מחית וניל
  • 1 שוקולד לבן
  • 1 כוס סוכר
  • לציפוי
  • 1 חבילה שוקולד לבן
  • 2 כפות ממרח לוטוס
  • שוקולד קליק
  • עוגיות לוטוס
אופן ההכנה
  • 1

    במעבד מזון טוחנים 200 גרם עוגיות פתי בר.


  • 2

    מוסיפים 120 גרם חמאה מומסת.


  • 3

    50 גרם שוקולד צ'יפס.


  • 4

    50 גרם בוטנים מלוחים.


  • 5

    עד שמרגישים את העיסה כמו חול רטוב .


  • 6

    משמנים תבנית 26 מהדקים את הפירורים לתחתית.


  • 7

    ומכניסים למקפיא ל רבע שעה.


  • 8

    למלית.


  • 9

    בקערה מכניסים.


  • 10

    4 גבינת שמנת נפליאון.


  • 11

    1 גבינת ריקוטה פרסקה.


  • 12

    5 ביצים.


  • 13

    2 כפיות מחית וניל.


  • 14

    1 כוס סוכר.


  • 15

    2 כפות קורנפלור.


  • 16

    מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.


  • 17

    ממיסים חבילת שוקולד לבן ומוסיפים לתערובת.


  • 18

    מחממים תנור ל 200 מעלות.


  • 19

    מוסיפים את התערובת לתבנית שיצאה מהקירור.


  • 20

    מכניסים לתנור 10 דק ב 200 מעלות.


  • 21

    ולאחר מכן מנמיכים ל 150 מעלות למשך 45-50 דק.


  • 22

    שהשוליים אפויים והאמצע רוטט.


  • 23

    מצננים היטב ומכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות.


  • 24

    לקישוט.


  • 25

    ממיסים שוקולד לבן ומכסים חצי מהעוגה.


  • 26

    ממיסים 3 כפות ממרח לוטוס ומכסים את החצי השני.


  • 27

    מוסיפים לקישוט קליק לבן וחום ועוגיית לוטוס.


1

במעבד מזון טוחנים 200 גרם עוגיות פתי בר.


2

מוסיפים 120 גרם חמאה מומסת.


3

50 גרם שוקולד צ'יפס.


4

50 גרם בוטנים מלוחים.


5

עד שמרגישים את העיסה כמו חול רטוב .


6

משמנים תבנית 26 מהדקים את הפירורים לתחתית.


7

ומכניסים למקפיא ל רבע שעה.


8

למלית.


9

בקערה מכניסים.


10

4 גבינת שמנת נפליאון.


11

1 גבינת ריקוטה פרסקה.


12

5 ביצים.


13

2 כפיות מחית וניל.


14

1 כוס סוכר.


15

2 כפות קורנפלור.


16

מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.


17

ממיסים חבילת שוקולד לבן ומוסיפים לתערובת.


18

מחממים תנור ל 200 מעלות.


19

מוסיפים את התערובת לתבנית שיצאה מהקירור.


20

מכניסים לתנור 10 דק ב 200 מעלות.


21

ולאחר מכן מנמיכים ל 150 מעלות למשך 45-50 דק.


22

שהשוליים אפויים והאמצע רוטט.


23

מצננים היטב ומכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות.


24

לקישוט.


25

ממיסים שוקולד לבן ומכסים חצי מהעוגה.


26

ממיסים 3 כפות ממרח לוטוס ומכסים את החצי השני.


27

מוסיפים לקישוט קליק לבן וחום ועוגיית לוטוס.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים