לןגן

עוגת גבינה אפויה

מאת: Liran Magen, פורסם: 24/08/2017 | 04:39
עוגת גבינה אפויה

תקציר המתכון: עוגה מוצלחת וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד 6 ביצים

  2. להקציף את החלבונים עם חצי עד כוס סוכר במיקסר.

  3. בקערה נפרדת לערבב 6 חלמונים עם גבינה לבנה 5% 750 גרם וכפית תמצית וניל.

  4. להוסיף 4 כפות קונפלור ושתי כפות קמח שטוחות.

  5. להוסיף את תכולת קערת המיקסר, החלבונים המוקצפים, אל הקערה ולערבב.

  6. בקערת המיקסר להקציף 5 כפות אינסטנד פודינג וניל עם חצי מיכל שמנת מתוקה ושתי כפות עד חצי כוס סוכר לפי ההעדפה.

  7. לקפל לקערת הגבינות את הקרם.

  8. למזוג לתבנית אפיה.

  9. לאפות בתנור חם 200 מעלות 15 דקות ולהוריד את חום התנור ל 160 מעלות ולאפות שעה.

  10. בסיום האפייה לצנן את העוגה (העוגה שוקעת בגובה שלה לאחר סיום האפייה)

  11. ניתן לקשט איך שמעדיפים: לדוגמא גנאש שוקולד מ100 גרם שוקולד מריר וחצי חבילת שמנת מתוקה 250 מ"ל. ולמזוג את הגנאש על העוגה לאחר שהתקררה).

  12. בתיאבון.