הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההחמיצות בגדר הנורמל של הפסיפלורה הופכת אותה לעוגה מהסרטיםם
עוגה בחושה עם פסיפלורה משגעעתתת!.
מתכון/אסתר אסולין אימי היקרה ❤.
הכל בקערה אחת בלי הרבה שלבים .
מדידה כוס 250 מ"ל..
נקציץ 4 ביצים שלמות עם קורט מלח..
נוסיף בהדרגה כוס סוכר עד לקבלת קרם אוורירי לא נוקשה..
כעת נוסיף אחד אחריי השני כשהמהירות של המערבל איטית :250 מ''ל שמנת מתוקה.
(לפרווה כוס קרם קוקוס), כוס פסיפלורה מחית או טרי, 2 סוכר וניל, 2 כוסות קמח תופח, 3/4 כוס קוקוס, כף קליפת לימון מגורדת וכף חומץ לאווריריות... לא מורגש בטעם!!!! לערבב רק לאיחוד ולעביר לתבנית משומנת גודל 24/26.
ככל שתעשו בתבניות יותר קטנה כך העוגה תצא יותר גבוה😉 💟אסתר אסולין💟.
לאפות על חום 170 מעלות עד שהקיסם יוצא נקי ולח. בערך 40 דק'..
לרוטב מלמעלה:על הגז לשים כוס פסיפלורה הפנים שלה כן...! חצי כוס מים וחצי כוס סוכר ולבשל עד שהרוטב מצטמצם.... סיימתם? איך שיוצאת העוגה שפכו עלייה מהרוטב. בהצלחהההההההה.