ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
-
עוגת גבינה גבוה עם שוקולד לבן ללא תחתית וללא גלוטן
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי .
-
3
2) מערבבים את הגבינות עם החלמונים , קורנפלור ותמצית וניל .
-
4
3) ממיסים את השוקולד לבן במיקרוגל אך לא בבת אחת בפולסים קטנים ומערבבים ומכניסים אותו לתערובת הגבינות.
-
5
4)מכניסים את החלבונים לתערובת הגבינות אך בהדרגה ובתנועת קיפול תמיד .
-
6
5) מרפדים טבעט לעוגה בקוטר 24 ס"מ .
-
7
בנייר אפייה אבל קודם כל נייר כסף ולאחר מכן נייר אפייה ועוטפים את הטבעת , חותכים רצועות בגובה הדפנות ושים אותם סביב ומשמנים עם תרסיס שמן.
-
8
6) שופכים את התערובת לתבנית ושמים תבנית מים רותחים בתחתית התנור ואופים.
-
9
25 דק⏱ לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות. .
-
10
לאחר מכן מורידים את החום ל160 מעלות לעוד שעה ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי.
1
.
2
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי .
3
2) מערבבים את הגבינות עם החלמונים , קורנפלור ותמצית וניל .
4
3) ממיסים את השוקולד לבן במיקרוגל אך לא בבת אחת בפולסים קטנים ומערבבים ומכניסים אותו לתערובת הגבינות.
5
4)מכניסים את החלבונים לתערובת הגבינות אך בהדרגה ובתנועת קיפול תמיד .
6
5) מרפדים טבעט לעוגה בקוטר 24 ס"מ .
7
בנייר אפייה אבל קודם כל נייר כסף ולאחר מכן נייר אפייה ועוטפים את הטבעת , חותכים רצועות בגובה הדפנות ושים אותם סביב ומשמנים עם תרסיס שמן.
8
6) שופכים את התערובת לתבנית ושמים תבנית מים רותחים בתחתית התנור ואופים.
9
25 דק⏱ לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות. .
10
לאחר מכן מורידים את החום ל160 מעלות לעוד שעה ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים