1)מכניסים את הקמח ושמנת מתוקה ומערבלים עד לקבלת בצק פירורי וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק .
5
2) מכניסים לקירור ❄.
6
כ 30דק⏱.
7
3) מרדדים את הבצק לתבנית יורדת בקוטר 24 ס"מ וחותכים את השוליים ושמים נייר אפייה ומעל אבנים ואם אין אז שועית יבשה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ20 עד 25 דק .
8
להכנת המלית.
9
4) שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק ומערבבים לקבלת גנאש חלק ומבריק ושופכים על לקלתית , מכניסים למקרר לשעה להתייצבות .
10
5) מכניסים למיקרוגל את הממרח לוטוס לדק⏱ ושופכים על הגאנש.
11
6) טוחנים גס 6 עוגיות לוטוס ומפזרים סביב.
12
ועם יש לכם מיני נשיקות אז אפשר להניח גם סביב אבל לא חובה.
1
.
2
.
3
אופן ההכנה לקלתית.
4
1)מכניסים את הקמח ושמנת מתוקה ומערבלים עד לקבלת בצק פירורי וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק .
5
2) מכניסים לקירור ❄.
6
כ 30דק⏱.
7
3) מרדדים את הבצק לתבנית יורדת בקוטר 24 ס"מ וחותכים את השוליים ושמים נייר אפייה ומעל אבנים ואם אין אז שועית יבשה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ20 עד 25 דק .
8
להכנת המלית.
9
4) שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק ומערבבים לקבלת גנאש חלק ומבריק ושופכים על לקלתית , מכניסים למקרר לשעה להתייצבות .
10
5) מכניסים למיקרוגל את הממרח לוטוס לדק⏱ ושופכים על הגאנש.
11
6) טוחנים גס 6 עוגיות לוטוס ומפזרים סביב.
12
ועם יש לכם מיני נשיקות אז אפשר להניח גם סביב אבל לא חובה.