לןגן

עוגת גבינה ללא תחתית וללא גלוטן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/06/2017 | 09:40
עוגת גבינה ללא תחתית וללא גלוטן

תקציר המתכון: נמסה בפה 💋

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי

  2. 2) מערבבים את הגבינות עם החלמונים , קורנפלור ותמצית וניל

  3. 3) ממיסים את השוקולד לבן במיקרוגל אך לא בבת אחת בפולסים קטנים ומערבבים ומכניסים אותו לתערובת הגבינות

  4. 4)מכניסים את החלבונים לתערובת הגבינות אך בהדרגה ובתנועת קיפול תמיד

  5. 5) מרפדים טבעט לעוגה בקוטר 24 ס"מ

  6. בנייר אפייה אבל קודם כל נייר כסף ולאחר מכן נייר אפייה ועוטפים את הטבעת , חותכים רצועות בגובה הדפנות ושים אותם סביב ומשמנים עם תרסיס שמן

  7. 6) שופכים את התערובת לתבנית ושמים תבנית מים רותחים בתחתית התנור ואופים

  8. 25 דק⏱ לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות.

  9. לאחר מכן מורידים את החום ל160 מעלות לעוד שעה ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי