אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,131
צפיות

עוגת תפוחים עם פרורים

המתכון של
עוגת תפוחים עם פרורים

בסד עוגת תפוחים עשירה בטעמים קלה לעשייה כדאי לנסות

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לפרורים
  • 200 גר קמח
  • 100 גרם חמאה
  • 5 כפות סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • לבצק
  • 250 גרם קמח תופח
  • 125 גרם חמאה(פחות כף להשאיר תפוחים )
  • 100 גרם סוכר
  • 1 ביצה
  • שקית סוכר וניל
  • למילוי
  • 5 תפוחים גדולים סמיט
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף קינמון
  • 1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל מרכיבי הבצק לשטח בתבנית מס 24 .


  • 2

    לקלוף את התפוחים לחתוך לרבעים להוציא את הליבה ולפרוס.


  • 3

    במחבת על הגז לשים החמאה להוסיף את התפוחים את מיץ הלימון הסוכר וקינמון ולערבב ולבשל 3 דקות.


  • 4

    לפזר את התפוחים על הבצק.


  • 5

    לערבב את חומרי הפרורים.


  • 6

    לפזר על התפוחים לפזר קינמון.


  • 7

    להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות כ 70 דקות.


  • 8

    בהצלחה.


1

לערבב את כל מרכיבי הבצק לשטח בתבנית מס 24 .


2

לקלוף את התפוחים לחתוך לרבעים להוציא את הליבה ולפרוס.


3

במחבת על הגז לשים החמאה להוסיף את התפוחים את מיץ הלימון הסוכר וקינמון ולערבב ולבשל 3 דקות.


4

לפזר את התפוחים על הבצק.


5

לערבב את חומרי הפרורים.


6

לפזר על התפוחים לפזר קינמון.


7

להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות כ 70 דקות.


8

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים