לןגן

עוגת תפוחים עם פרורים

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 09/10/2016 | 11:57
עוגת תפוחים עם פרורים

תקציר המתכון: בסד עוגת תפוחים עשירה בטעמים קלה לעשייה כדאי לנסות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק

שקית סוכר וניל

אופן הכנה

  1. לערבב את כל מרכיבי הבצק לשטח בתבנית מס 24

  2. לקלוף את התפוחים לחתוך לרבעים להוציא את הליבה ולפרוס

  3. במחבת על הגז לשים החמאה להוסיף את התפוחים את מיץ הלימון הסוכר וקינמון ולערבב ולבשל 3 דקות

  4. לפזר את התפוחים על הבצק

  5. לערבב את חומרי הפרורים

  6. לפזר על התפוחים לפזר קינמון

  7. להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות כ 70 דקות

  8. בהצלחה