להמיס 20 גרם חמאה (לפרווה מחמאה) על אש קטנה להוסיף חצי כוס סוכר חום בהיר ורבע כוס ממיץ האננס מהקופסה עד שהסוכר נמס לא לשרוף את הנוזל הכל על אש קטנה להוריד מהאש להוסיף רבע כפית קינמון ולערבב לשפוך את הנוזל לתבנית .
2
לפזר חתיכות אננס מקופסה שימורים בכל אננס דובדבן מסוכר (לבינתים לחמם תנור 150 מעלות) להקציף 4 חלבונים עם שלושת רבעי כוס סוכר כשהקצף יציב להוסיף כוס קמח תופח ואת 4 החלמונים ומעט תמצית וניל ועוד שליש מנוזל הקופסה של האננס .
3
לשפוך את הבלילה על העוגה להכניס לאפיה 50 דקות לוודא בעזרת קיסם שהעוגה יבשה ולהפוך בזהירות על גבי צלחת שתכסה את התבנית (ובזהירות כי אני חטפתי כוויה :) ) אחרי שהופכים את העוגה האננס למעלה מסודר יפה עם הדובדנים להכין ג'לי בטעם אננס ולשפוך על העוגה להמתין שהעוגה תתקרר ולהכניס למקרר .
1
להמיס 20 גרם חמאה (לפרווה מחמאה) על אש קטנה להוסיף חצי כוס סוכר חום בהיר ורבע כוס ממיץ האננס מהקופסה עד שהסוכר נמס לא לשרוף את הנוזל הכל על אש קטנה להוריד מהאש להוסיף רבע כפית קינמון ולערבב לשפוך את הנוזל לתבנית .
2
לפזר חתיכות אננס מקופסה שימורים בכל אננס דובדבן מסוכר (לבינתים לחמם תנור 150 מעלות) להקציף 4 חלבונים עם שלושת רבעי כוס סוכר כשהקצף יציב להוסיף כוס קמח תופח ואת 4 החלמונים ומעט תמצית וניל ועוד שליש מנוזל הקופסה של האננס .
3
לשפוך את הבלילה על העוגה להכניס לאפיה 50 דקות לוודא בעזרת קיסם שהעוגה יבשה ולהפוך בזהירות על גבי צלחת שתכסה את התבנית (ובזהירות כי אני חטפתי כוויה :) ) אחרי שהופכים את העוגה האננס למעלה מסודר יפה עם הדובדנים להכין ג'לי בטעם אננס ולשפוך על העוגה להמתין שהעוגה תתקרר ולהכניס למקרר .