אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

8,614
צפיות

עוגת בראוניז ומוס קצפת בציפוי שוקולד לבן מתקתק

המתכון של
עוגת בראוניז ומוס קצפת בציפוי שוקולד לבן מתקתק

עוגה שפשוט תפסיקו לא תפסיקו ליישר

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כוס קוקוס
  • 3 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • 3 כפות קקאו
  • חצי כוס קמח תופח/ קמח תופח של פסח
  • 1 תמצית וניל
  • רבע כוס שמן
  • להרטבת העוגה רבע כוס מים רותחים +1 כף סוכר לערבב ולשפוך על העוגה שהיא חמה.
  • למוס
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 פודינג וניל
  • 2 כפות ממרח נוגט
  • 2 כפות גבינה לבנה 5%
  • רבע כוס חלב.
  • לציפוי
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 1 כף נוגט
  • רבע כוס שמנת מתוקה.
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת מיקסר לשים ביצים שמן סוכר מיץ תפוזים תמצית וניל ולערבב עם מקצף ואז להוסיף קקאו קמח ולהקציף ואז להוסיף כוס קוקוס ולערבב לשמן תבנית 24 ולשפוך את הבלילה ולאפות בתנור שחומם מראש בין 25 ל30 דקות לבדוק עם קיסם אם יבש זה מוכן ואז להוציא ולשפוך מיד את הסירופ סוכר ולחכות שהעוגה תתקרר.אחרי שהעוגה התקררה לשים בקערת מיקסר 2 שמנת מתוקה להקציף ואז להוסיף את שאר מצרכי המוס ואז לשפוך על העוגה ליישר ולהכניס למקפיא לשעתיים . אחרי שעתיים לשים את מצרכי הציפוי בסיר לשים על הגז ולערבב לתערובת סמיכה להיזהר שלא ישרף לערבב תמיד ואז לשפוך על העוגה להטות את התבנית שכל הציפוי יכסה ולהכניס אותה למספר שעות..


1

בקערת מיקסר לשים ביצים שמן סוכר מיץ תפוזים תמצית וניל ולערבב עם מקצף ואז להוסיף קקאו קמח ולהקציף ואז להוסיף כוס קוקוס ולערבב לשמן תבנית 24 ולשפוך את הבלילה ולאפות בתנור שחומם מראש בין 25 ל30 דקות לבדוק עם קיסם אם יבש זה מוכן ואז להוציא ולשפוך מיד את הסירופ סוכר ולחכות שהעוגה תתקרר.אחרי שהעוגה התקררה לשים בקערת מיקסר 2 שמנת מתוקה להקציף ואז להוסיף את שאר מצרכי המוס ואז לשפוך על העוגה ליישר ולהכניס למקפיא לשעתיים . אחרי שעתיים לשים את מצרכי הציפוי בסיר לשים על הגז ולערבב לתערובת סמיכה להיזהר שלא ישרף לערבב תמיד ואז לשפוך על העוגה להטות את התבנית שכל הציפוי יכסה ולהכניס אותה למספר שעות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים