לןגן

עוגת בראוניז ומוס קצפת בציפוי שוקולד לבן מתקתק

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 08/10/2016 | 07:50
עוגת בראוניז ומוס קצפת בציפוי שוקולד לבן מתקתק

תקציר המתכון: עוגה שפשוט תפסיקו לא תפסיקו ליישר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר לשים ביצים שמן סוכר מיץ תפוזים תמצית וניל ולערבב עם מקצף ואז להוסיף קקאו קמח ולהקציף ואז להוסיף כוס קוקוס ולערבב לשמן תבנית 24 ולשפוך את הבלילה ולאפות בתנור שחומם מראש בין 25 ל30 דקות לבדוק עם קיסם אם יבש זה מוכן ואז להוציא ולשפוך מיד את הסירופ סוכר ולחכות שהעוגה תתקרר.אחרי שהעוגה התקררה לשים בקערת מיקסר 2 שמנת מתוקה להקציף ואז להוסיף את שאר מצרכי המוס ואז לשפוך על העוגה ליישר ולהכניס למקפיא לשעתיים . אחרי שעתיים לשים את מצרכי הציפוי בסיר לשים על הגז ולערבב לתערובת סמיכה להיזהר שלא ישרף לערבב תמיד ואז לשפוך על העוגה להטות את התבנית שכל הציפוי יכסה ולהכניס אותה למספר שעות.