אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

7,181
צפיות

עוגת שכבות עם שוקולד ואגוזים

המתכון של
עוגת שכבות עם שוקולד ואגוזים

טעים מאוד! עוגה מדהימה עוגת המחמאות

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכבים לבסיס
  • 6 חלמונים
  • 1 כף אבקת אפיה
  • 1/4 כוס סוכר
  • שתיים וחצי כוסות קמח קונדיטור
  • 1/2 כוס אינסטנט פודינג ווניל
  • 170-175 חמאה קרה (לחתוך לקוביות)
  • מרכיבים לקרם
  • 6 חלבונים
  • אחת וחצי כוסות סוכר
  • 2 כפות אבקת נס קפה
  • 50 גרם אגוזים קלויים וקצוצים גס
אופן ההכנה
  • 1

    בין השכבות 200 גרם שוקולד מומס עם כפית שמן על בן מארי..


  • 2

    הכנת הבסיס: לרפד תבנית מלבנית בינונית עם נייר אפיה. לעבד כל מרכבי הבסיס יחד ולחלק ל-2 להדק היטב חלק אחד לתבנית..


  • 3

    להמיס את השוקולד. וליצוק על הבסיס..


  • 4

    להדק את החלק השני של הבצק על השוקולד.


  • 5

    לשלוח לתנור שחומם ל- 180 מעלות אפיה בין 20 דקות ל- 1/2 שעה להזהבה ולבדוק..


  • 6

    לקרם : להקציף את החלבונים ובהדרגה להוסיף את הסוכר. לקצף . להפסיק פעולת מיקסר ולהוסיף את אבקת נס הקפה. ולהמשיך להקציף היטב . להוסיף את האגוזים. להפסיק..


  • 7

    לצפות את העוגה ושוב לשלוח לתנור אפיה בערך 1/4 שעה. להזהבה יפה לבדוק ולא לשרוף.


  • 8

    ממני אליכם בברכת גמר חתימה טובה.


1

בין השכבות 200 גרם שוקולד מומס עם כפית שמן על בן מארי..


2

הכנת הבסיס: לרפד תבנית מלבנית בינונית עם נייר אפיה. לעבד כל מרכבי הבסיס יחד ולחלק ל-2 להדק היטב חלק אחד לתבנית..


3

להמיס את השוקולד. וליצוק על הבסיס..


4

להדק את החלק השני של הבצק על השוקולד.


5

לשלוח לתנור שחומם ל- 180 מעלות אפיה בין 20 דקות ל- 1/2 שעה להזהבה ולבדוק..


6

לקרם : להקציף את החלבונים ובהדרגה להוסיף את הסוכר. לקצף . להפסיק פעולת מיקסר ולהוסיף את אבקת נס הקפה. ולהמשיך להקציף היטב . להוסיף את האגוזים. להפסיק..


7

לצפות את העוגה ושוב לשלוח לתנור אפיה בערך 1/4 שעה. להזהבה יפה לבדוק ולא לשרוף.


8

ממני אליכם בברכת גמר חתימה טובה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים