אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

4,763
צפיות

מרק עדשים עם נקניק קבנוס

המתכון של
מרק עדשים עם נקניק קבנוס

מרק סמיך כמעט כמו ארוחה, לחורף קר

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 בצל
  • 5 גזרים
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1.5 כוסות עדשים ירוקות
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 1 שורש סלרי
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור, 1 כפית כורכום (או 1 כף אבקת מרק עוף)
  • 5 קבנוס טירת צבי 125 גר' (לא חייבים)
אופן ההכנה
  • 1

    להזהיב את הבצל הפרוס בסיר של 4.5 ליטר.


  • 2

    לחתוך תפוחי אדמה וגזר לקוביות קטנות ולהוסיף לסיר.


  • 3

    להוסיף את העדשים (אחרי ששטפנו אותם במסננת).


  • 4

    להוסיף את שורש הפטרוזיליה, הסלרי והפטרוזיליה.


  • 5

    להוסיף מים ולתבל בתבלינים, לטעום ולשפר טעמים.


  • 6

    להמשיך ולבשל את המרק. אחרי 1/2 שעה להוסיף למרק את הנקניקים החתוכים לקוביות.


  • 7

    לבשל את המרק כשעה עד שעה וחצי על אש קטנה.


1

להזהיב את הבצל הפרוס בסיר של 4.5 ליטר.


2

לחתוך תפוחי אדמה וגזר לקוביות קטנות ולהוסיף לסיר.


3

להוסיף את העדשים (אחרי ששטפנו אותם במסננת).


4

להוסיף את שורש הפטרוזיליה, הסלרי והפטרוזיליה.


5

להוסיף מים ולתבל בתבלינים, לטעום ולשפר טעמים.


6

להמשיך ולבשל את המרק. אחרי 1/2 שעה להוסיף למרק את הנקניקים החתוכים לקוביות.


7

לבשל את המרק כשעה עד שעה וחצי על אש קטנה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים