ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
1 כפית פלפל שחור, 1 כפית כורכום (או 1 כף אבקת מרק עוף)
-
5 קבנוס טירת צבי 125 גר' (לא חייבים)
אופן ההכנה
-
1
להזהיב את הבצל הפרוס בסיר של 4.5 ליטר.
-
2
לחתוך תפוחי אדמה וגזר לקוביות קטנות ולהוסיף לסיר.
-
3
להוסיף את העדשים (אחרי ששטפנו אותם במסננת).
-
4
להוסיף את שורש הפטרוזיליה, הסלרי והפטרוזיליה.
-
5
להוסיף מים ולתבל בתבלינים, לטעום ולשפר טעמים.
-
6
להמשיך ולבשל את המרק. אחרי 1/2 שעה להוסיף למרק את הנקניקים החתוכים לקוביות.
-
7
לבשל את המרק כשעה עד שעה וחצי על אש קטנה.
1
להזהיב את הבצל הפרוס בסיר של 4.5 ליטר.
2
לחתוך תפוחי אדמה וגזר לקוביות קטנות ולהוסיף לסיר.
3
להוסיף את העדשים (אחרי ששטפנו אותם במסננת).
4
להוסיף את שורש הפטרוזיליה, הסלרי והפטרוזיליה.
5
להוסיף מים ולתבל בתבלינים, לטעום ולשפר טעמים.
6
להמשיך ולבשל את המרק. אחרי 1/2 שעה להוסיף למרק את הנקניקים החתוכים לקוביות.
7
לבשל את המרק כשעה עד שעה וחצי על אש קטנה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים