ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כוס שעועית לבנה מבושלת או חצי שקית שעועית לבנה קפואה
-
או חומוס מבושל/שימורים/קפוא
-
-
-
-
-
-
3,2 גבעולי סלרי (כרפס) כולל עלים חתוכים גס
-
אופן ההכנה
-
1
ברבע כוס שמן נטגן את הבצל עד להזהבה נוסיף את השום חצי כפית כורכום,כף פפריקה מתוקה .
-
2
2 כפות רסק עגבניות נטגן קלות לפתיחת תבלינים,נוסיף את השעועית,גזר תפוחי אדמה ואת הסלרי ,כף אבקת מרק עוף מהול בכוס מים רותחים ,חצי כפית כמון,פלפל שחור גרוס ומלח.
-
3
נוסיף כליטר מים עד לכיסוי הירקות ,נבשל ל כ-20 דקות ,כעת נוסיף את הקישואים והכרוב הלבן.
-
4
נבשל עד לריכוך נפזר כוסברה קצוצה מעט .
-
5
סה"כ בישול כללי כ 40 דקות להבה בינונית .
1
ברבע כוס שמן נטגן את הבצל עד להזהבה נוסיף את השום חצי כפית כורכום,כף פפריקה מתוקה .
2
2 כפות רסק עגבניות נטגן קלות לפתיחת תבלינים,נוסיף את השעועית,גזר תפוחי אדמה ואת הסלרי ,כף אבקת מרק עוף מהול בכוס מים רותחים ,חצי כפית כמון,פלפל שחור גרוס ומלח.
3
נוסיף כליטר מים עד לכיסוי הירקות ,נבשל ל כ-20 דקות ,כעת נוסיף את הקישואים והכרוב הלבן.
4
נבשל עד לריכוך נפזר כוסברה קצוצה מעט .
5
סה"כ בישול כללי כ 40 דקות להבה בינונית .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים