לןגן

מרק עדשים עם נקניק קבנוס

מאת: מירי גולני, פורסם: 05/12/2015 | 20:15
מרק עדשים עם נקניק קבנוס

תקציר המתכון: מרק סמיך כמעט כמו ארוחה, לחורף קר

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב את הבצל הפרוס בסיר של 4.5 ליטר

  2. לחתוך תפוחי אדמה וגזר לקוביות קטנות ולהוסיף לסיר

  3. להוסיף את העדשים (אחרי ששטפנו אותם במסננת)

  4. להוסיף את שורש הפטרוזיליה, הסלרי והפטרוזיליה

  5. להוסיף מים ולתבל בתבלינים, לטעום ולשפר טעמים

  6. להמשיך ולבשל את המרק. אחרי 1/2 שעה להוסיף למרק את הנקניקים החתוכים לקוביות

  7. לבשל את המרק כשעה עד שעה וחצי על אש קטנה