לטגן במעט שמן את הבצל עד לשקיפות ,להוסיף את הכורכום ולערבב נוסיף את החומוס, העגבניה ,להוסיף את הגזר תפו"א ולטגן קלות .
2
נוסיף את הסלרי שאר התבלינים למעט הקינמון וניצוק מים רותחים עד גובה הירקות נבשל 20 דקות כעת נוסיף את הקישוא , נסדר את הכרוב הלבן מלמעלה ונבשל עד לריכוך הירקות ,את הקינמון והדלעת נוסיף כ 10 דקות לקראת הסיום וכוסברה קצוצה לעיטור ....
3
מי שרוצה להוסיף עוף ...יש להוסיפו מתחילת הבישול .בתאבון אילנית בניזרי 💖.
1
לטגן במעט שמן את הבצל עד לשקיפות ,להוסיף את הכורכום ולערבב נוסיף את החומוס, העגבניה ,להוסיף את הגזר תפו"א ולטגן קלות .
2
נוסיף את הסלרי שאר התבלינים למעט הקינמון וניצוק מים רותחים עד גובה הירקות נבשל 20 דקות כעת נוסיף את הקישוא , נסדר את הכרוב הלבן מלמעלה ונבשל עד לריכוך הירקות ,את הקינמון והדלעת נוסיף כ 10 דקות לקראת הסיום וכוסברה קצוצה לעיטור ....
3
מי שרוצה להוסיף עוף ...יש להוסיפו מתחילת הבישול .בתאבון אילנית בניזרי 💖.