לחתוך את הבצל לטגן להוסיף את הבשר לטגן כשתי דקות להוסיף את העגבניות תבלינים 7 כוסות מים להרתיח להנמיך לבינונית לכסות להשאיר פתח ולבשל כ 3 שעות מידי פעם לפתוח לבדוק נוזלים ולערבב..
3
כשהבשר רך להוסיף את הבטטה 5 כוסות מים נוספות ולבשל עד שהכל רך..
1
לחלוט את העגבניות לקלף ולקצוץ..
2
לחתוך את הבצל לטגן להוסיף את הבשר לטגן כשתי דקות להוסיף את העגבניות תבלינים 7 כוסות מים להרתיח להנמיך לבינונית לכסות להשאיר פתח ולבשל כ 3 שעות מידי פעם לפתוח לבדוק נוזלים ולערבב..
3
כשהבשר רך להוסיף את הבטטה 5 כוסות מים נוספות ולבשל עד שהכל רך..