לןגן

מרק עגבניות ובשר

מאת: טניה הולצר, פורסם: 15/08/2015 | 23:08
מרק עגבניות ובשר

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחלוט את העגבניות לקלף ולקצוץ.

  2. לחתוך את הבצל לטגן להוסיף את הבשר לטגן כשתי דקות להוסיף את העגבניות תבלינים 7 כוסות מים להרתיח להנמיך לבינונית לכסות להשאיר פתח ולבשל כ 3 שעות מידי פעם לפתוח לבדוק נוזלים ולערבב.

  3. כשהבשר רך להוסיף את הבטטה 5 כוסות מים נוספות ולבשל עד שהכל רך.