ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- מספר מנות1 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: מרקים
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 1 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לקחת סיר עמוק. לשים בו שמן ולטגן בצל עד להזהבה.
-
2
להוסיף 3 שיני שום ולטגן. במידה ואתם משתמשים בשום גבישי_(תבלין) ראו שלב 4..
-
3
להוסיף גזר שחתוך לעיגולים- ולטגנו יחד עם הבצל..
-
4
להוסיף את האפונה,המים והתבלינים ולערבב..
-
5
במידה ואתם משתמשים בתבלין שום גבישי לשים 2.5 כפות שום גבישי(תבלין)..
-
6
לבשל על אש נמוכה. לערבב מידי פעם. .
-
7
לאחר בערך 8 דקות -לקצוץ פטרוזיליה ולהוסיף .
-
8
להמשיך לבשל על אש נמוכה- לשים לב לאפונה- אם היא רכה ניתן לכבות את האש..
-
9
בתיאבון!!.
1
לקחת סיר עמוק. לשים בו שמן ולטגן בצל עד להזהבה.
2
להוסיף 3 שיני שום ולטגן. במידה ואתם משתמשים בשום גבישי_(תבלין) ראו שלב 4..
3
להוסיף גזר שחתוך לעיגולים- ולטגנו יחד עם הבצל..
4
להוסיף את האפונה,המים והתבלינים ולערבב..
5
במידה ואתם משתמשים בתבלין שום גבישי לשים 2.5 כפות שום גבישי(תבלין)..
6
לבשל על אש נמוכה. לערבב מידי פעם. .
7
לאחר בערך 8 דקות -לקצוץ פטרוזיליה ולהוסיף .
8
להמשיך לבשל על אש נמוכה- לשים לב לאפונה- אם היא רכה ניתן לכבות את האש..
9
בתיאבון!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים