ספר מתכוני מרקים
קטגוריה מרקים
מספר מנות 6 מנות
זמן הכנה 1 שעות
כשרות כשר בשרי
דרגת קושי קל
קטגוריה: מרקים
זמן הכנה: 1 שעות
כשרות: כשר בשרי
מספר מנות: 6 מנות
דרגת קושי: קל
מרכיבים
1 יחידה חתיכת דלעת חתוכה לקוביות
3 יחידות עלי סלרי מ- 3 גבעולים
1 יחידה קופסת שימורי חומוס
3 יחידות גזר חתוך לעיגולים עבים
1 יחידה קישוא חתוך לעיגולים עבים
3 יחידות גבעולי סלרי חתוכים קטן ודק
חצי יחידה כרוב חתוך לחתיכות בינוניות
4 יחידות תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות
אופן ההכנה
1
לטגן בצל עד הזהבה. להוסיף רסק, פפריקה, חומוס שימורים ולערבב היטב..
2
להוסיף לסיר מים עד שני שליש מגובהו. להרתיח.
3
כשרותח להוסיף גזרים, קישורים, דלעת, סלרי, כרוב, כוסברה, תפו''א, עוף, מלח ופלפל ואבקת מרק עוף.
4
לבשל כ- 40 דק. ראו הוזהרתם - ריח מטריף!
בתיאבון ♥.
1
לטגן בצל עד הזהבה. להוסיף רסק, פפריקה, חומוס שימורים ולערבב היטב..
2
להוסיף לסיר מים עד שני שליש מגובהו. להרתיח.
3
כשרותח להוסיף גזרים, קישורים, דלעת, סלרי, כרוב, כוסברה, תפו''א, עוף, מלח ופלפל ואבקת מרק עוף.
4
לבשל כ- 40 דק. ראו הוזהרתם - ריח מטריף!
בתיאבון ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים