הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמרק עשיר, בקלי קלות, סמיך, טעים, מרשים ומוגש בלחם עגול
לחתוך את הבצלים לטבעות ולטגן בחמאה עד הזהבה..
להוסיף לבצל בסיר קמח, לערבב היטב..
להוסיף יין, אבקת מרק, לערבב היטב..
להוסיף מים רותחים עד שני שליש מהסיר..
לבשל על אש קטנה 40 דק' עד שמסמיך..
לפני הגשה כשהמרק חם / רותח להכניס פנימה את הטוסטים עם הגבינה הצהובה..
אפשר להגיש בתוך לחם עגול שרוקנו את תכולתו..
בתיאבון ♥.