לןגן

מרק בצל אלוהי

מאת: אורית לוי, פורסם: 25/03/2015 | 14:11
מרק בצל אלוהי

תקציר המתכון: מרק עשיר, בקלי קלות, סמיך, טעים, מרשים ומוגש בלחם עגול

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצלים לטבעות ולטגן בחמאה עד הזהבה.

  2. להוסיף לבצל בסיר קמח, לערבב היטב.

  3. להוסיף יין, אבקת מרק, לערבב היטב.

  4. להוסיף מים רותחים עד שני שליש מהסיר.

  5. לבשל על אש קטנה 40 דק' עד שמסמיך.

  6. לפני הגשה כשהמרק חם / רותח להכניס פנימה את הטוסטים עם הגבינה הצהובה.

  7. אפשר להגיש בתוך לחם עגול שרוקנו את תכולתו.

  8. בתיאבון ♥