לןגן

מרק אפונה

מאת: אורון ישראלי, פורסם: 29/07/2015 | 19:05
מרק אפונה

תקציר המתכון: מרק אפונה מאפונה יבשה טעים בריא ומשביע .

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת סיר עמוק. לשים בו שמן ולטגן בצל עד להזהבה

  2. להוסיף 3 שיני שום ולטגן. במידה ואתם משתמשים בשום גבישי_(תבלין) ראו שלב 4.

  3. להוסיף גזר שחתוך לעיגולים- ולטגנו יחד עם הבצל.

  4. להוסיף את האפונה,המים והתבלינים ולערבב.

  5. במידה ואתם משתמשים בתבלין שום גבישי לשים 2.5 כפות שום גבישי(תבלין).

  6. לבשל על אש נמוכה. לערבב מידי פעם.

  7. לאחר בערך 8 דקות -לקצוץ פטרוזיליה ולהוסיף

  8. להמשיך לבשל על אש נמוכה- לשים לב לאפונה- אם היא רכה ניתן לכבות את האש.

  9. בתיאבון!!