תקציר המתכון: מרק אפונה מאפונה יבשה טעים בריא ומשביע .
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לקחת סיר עמוק. לשים בו שמן ולטגן בצל עד להזהבה
להוסיף 3 שיני שום ולטגן. במידה ואתם משתמשים בשום גבישי_(תבלין) ראו שלב 4.
להוסיף גזר שחתוך לעיגולים- ולטגנו יחד עם הבצל.
להוסיף את האפונה,המים והתבלינים ולערבב.
במידה ואתם משתמשים בתבלין שום גבישי לשים 2.5 כפות שום גבישי(תבלין).
לבשל על אש נמוכה. לערבב מידי פעם.
לאחר בערך 8 דקות -לקצוץ פטרוזיליה ולהוסיף
להמשיך לבשל על אש נמוכה- לשים לב לאפונה- אם היא רכה ניתן לכבות את האש.
בתיאבון!!