הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמשרים את האפונה בקערה עם כ-3 כוסות מים לפחות שעתיים לפני ההכנה (האפונה אמורה לתפוח ולהגיע לנפח של כ-3 כוסות ללא המים) .
מטגנים את הבצלים עד להשחמה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה או שתיים עד שהשום משחים. .
מוסיפים את האפונה (לאחר סינון המים) ויוצקים מעל את המים. .
מתבלים בכמון, כורכום, מלח ופלפל, ומוסיפים את האורז. .
סוגרים את מכסה סיר הלחץ ומבשלים כ-40 דקות. (לקבלת מרקם קרמי טוחנים את המרק בבלנדר מוט.) מומלץ להגיש עם קרוטונים שעשויים מקוביות לחם שנאפו או עברו טיגון קל..