אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

512
צפיות

מרק בשר חורפי, מנחם ומפנק

המתכון של
מרק בשר חורפי, מנחם ומפנק

ביום חורף קר, אין כמו מרק בשר!!!

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 0.5 ק''ג בשר לבישול ארוך (אני לקחתי כתף)
  • 2 עצמות מח
  • 2 בצל
  • טימין
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • שקית שעועית אדומה
  • שורש פטרוזיליה
  • פלפל חריף
  • רכז עגבניות משפורפרת של מוטי
  • קמח קורנפלור/עדשים/חומוס
אופן ההכנה
  • 0

    לשים את העצמות מח בסיר עם מים רותחים להוצאת ה''ג'יפה''.


  • 1

    לחתוך את הבשר לקוביות ולעטוף בקמח.


  • 2

    לטגן בצל עד השחמה.


  • 3

    להוסיף את הבשר והטימין ולטגן עד לסגירה של הבשר.


  • 4

    להוסיף את כל המרכיבים, לא לשכוח את העצמות מח מהסיר השני (לחתוך את מה שצריך לחתוך) כחצי שפופרת מוטי (אפשר להחליף ברכז אחר...).


  • 5

    לתבל - פלפל מלח כמון ולאמיצים צ'ילי גרוס.


  • 6

    למלא מים כ-2 ס''מ למעל כל התערובת.


  • 7

    להרתיח, להוריד לאש קטנה ולתת כ-3 שעות בישול.


  • 8

    בתאבון!!!.


0

לשים את העצמות מח בסיר עם מים רותחים להוצאת ה''ג'יפה''.


1

לחתוך את הבשר לקוביות ולעטוף בקמח.


2

לטגן בצל עד השחמה.


3

להוסיף את הבשר והטימין ולטגן עד לסגירה של הבשר.


4

להוסיף את כל המרכיבים, לא לשכוח את העצמות מח מהסיר השני (לחתוך את מה שצריך לחתוך) כחצי שפופרת מוטי (אפשר להחליף ברכז אחר...).


5

לתבל - פלפל מלח כמון ולאמיצים צ'ילי גרוס.


6

למלא מים כ-2 ס''מ למעל כל התערובת.


7

להרתיח, להוריד לאש קטנה ולתת כ-3 שעות בישול.


8

בתאבון!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים