לןגן

מרק בשר חורפי, מנחם ומפנק

מאת: ברק קרנצלר, פורסם: 23/01/2021 | 17:46
מרק בשר חורפי, מנחם ומפנק

תקציר המתכון: ביום חורף קר, אין כמו מרק בשר!!!

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את העצמות מח בסיר עם מים רותחים להוצאת ה''ג'יפה''

  2. לחתוך את הבשר לקוביות ולעטוף בקמח

  3. לטגן בצל עד השחמה

  4. להוסיף את הבשר והטימין ולטגן עד לסגירה של הבשר

  5. להוסיף את כל המרכיבים, לא לשכוח את העצמות מח מהסיר השני (לחתוך את מה שצריך לחתוך) כחצי שפופרת מוטי (אפשר להחליף ברכז אחר...)

  6. לתבל - פלפל מלח כמון ולאמיצים צ'ילי גרוס

  7. למלא מים כ-2 ס''מ למעל כל התערובת

  8. להרתיח, להוריד לאש קטנה ולתת כ-3 שעות בישול

  9. בתאבון!!!