קוצצים את הבצל. חותכים את הירקות לקוביות מכניסים את הירקות והירק לסיר , מוסיפים את עצמות המח ( לכן אין צורך להוסיף שמן)ממלאים במים ומביאים לרתיחה. .
1
כשהמים רותחים מתבלים ומוסיפים את העדשים. מנמיכים להבה ומבשלים כשעה וחצי עד שעתיים. בחצי השעה האחרונה לבישול המרק מוסיפים חופן אורז רגיל או מלא. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .
0
קוצצים את הבצל. חותכים את הירקות לקוביות מכניסים את הירקות והירק לסיר , מוסיפים את עצמות המח ( לכן אין צורך להוסיף שמן)ממלאים במים ומביאים לרתיחה. .
1
כשהמים רותחים מתבלים ומוסיפים את העדשים. מנמיכים להבה ומבשלים כשעה וחצי עד שעתיים. בחצי השעה האחרונה לבישול המרק מוסיפים חופן אורז רגיל או מלא. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .