הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעשיר בוויטמינם ובטעם - קל להכנה בדרך כלל היה נהוג לאכול אותו בימי החורף הקרים ניתן לראות סרטון ההכנה בערוץ יוטיוב תבשילים עיראקים מהמטבח של דליה לוי
מטגנים את הבצל ב-2 כפות שמן קלות ,מוסיפים את רסק העגבניות ואת 1/2 כוס המים הכל יחד עד לריכוך הבצל..
מוסיפים את הבצלצלים ,מטגנים קלות על להבה נמוכה כ-רבע שעה לריכוך הבצלים, מוסיפים את המים-200 מ"ל לערבב מידי פעם עד לרתיחה ..
מוסיפים את התבלינים ושוב עד לרתיחה נוספת..
מוסיפים את העדשים לסיר ועוד 3 כוסות מים חמים וכשזה מבעבע מנמיכים את הלהבה עד שהעדשים והבצלים מתרככים., מוסיפים אם רוצים את כף הבורגול והכמון , יש לטעום עם חסר מלח זה הזמן להוסיף.
במידה וחסר מים יש להוסיף ,בהתאם לסמיכות הרצויה.