ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
5 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר מחממים שמן מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את הקמח בוחשים דקה או שתיים עד אשר הקמח מזהיב..
-
2
מוסיפים את המים ואת תפוחי האדמה מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה מוסיפים את התבלינים ואת עלי הדפנה ומבשלים כ-25 דקות עד שתפו"א מוכנים..
-
3
מוסיפים את הבצקניות ומבשלים כ-10 דקות נוספות..
-
4
הכנת הבצקניות:.
-
5
בקערה שמים את הביצה מוסיפים את הקמח ומערבבים מוסיפים תבלינים ומים ומערבבים עד לקבלת עיסה לא דלילה ולא סמיכה..
1
בסיר מחממים שמן מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את הקמח בוחשים דקה או שתיים עד אשר הקמח מזהיב..
2
מוסיפים את המים ואת תפוחי האדמה מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה מוסיפים את התבלינים ואת עלי הדפנה ומבשלים כ-25 דקות עד שתפו"א מוכנים..
3
מוסיפים את הבצקניות ומבשלים כ-10 דקות נוספות..
4
הכנת הבצקניות:.
5
בקערה שמים את הביצה מוסיפים את הקמח ומערבבים מוסיפים תבלינים ומים ומערבבים עד לקבלת עיסה לא דלילה ולא סמיכה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים