ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כוס שעועית יבשה מושרת לילה
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
-
2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
-
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר מבשלים את השעועית עם עלי דפנה עד לריכוך..
-
2
בסיר רחב מחממים שמן קנולה מוסיפים את הבצל והשום הקצוץ ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את גבעולי הפטרוזיליה הקצוצים והכרישה הקצוצה מערבבים מוסיפים את קוביות הגזר ומערבבים מוסיפים מלח מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה פלפל שחור ומערבבים וממשיכים לטגן מוסיפים את קוביות תפו"א מערבבים וממשיכים לטגן. מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות מערבבים היטב מוסיפים רבע כוס מים מערבבים מביאים לרתיחה מערבבים מוסיפים עוד 2 כוסות מים מערבבים מביאים לרתיחה. .
-
3
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל..
-
4
כשהשעועית רותחת מוסיפים מלח מערבבים מכסים וממשיכים לבשל עד שהשעועית מוכנה..
-
5
מכבים את הגז של השעועית ושופכים את השעועית עם המים לתוך הירקות ומערבבים היטב מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה או עד שהירקות מתרככים. .
-
6
טועמים ומשפרים תיבול..
1
בסיר מבשלים את השעועית עם עלי דפנה עד לריכוך..
2
בסיר רחב מחממים שמן קנולה מוסיפים את הבצל והשום הקצוץ ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את גבעולי הפטרוזיליה הקצוצים והכרישה הקצוצה מערבבים מוסיפים את קוביות הגזר ומערבבים מוסיפים מלח מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה פלפל שחור ומערבבים וממשיכים לטגן מוסיפים את קוביות תפו"א מערבבים וממשיכים לטגן. מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות מערבבים היטב מוסיפים רבע כוס מים מערבבים מביאים לרתיחה מערבבים מוסיפים עוד 2 כוסות מים מערבבים מביאים לרתיחה. .
3
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל..
4
כשהשעועית רותחת מוסיפים מלח מערבבים מכסים וממשיכים לבשל עד שהשעועית מוכנה..
5
מכבים את הגז של השעועית ושופכים את השעועית עם המים לתוך הירקות ומערבבים היטב מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה או עד שהירקות מתרככים. .
6
טועמים ומשפרים תיבול..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים