ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 כוס עדשים ירוקות מושרות במשך שעתיים
-
1 כוס עדשים כתומות מושרות במשך שעתיים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
שוטפים את העדשים הירוקות ומבשלים אותם במים למשך 30-40 דקות עד שהעדשים מתרככות מערבבים מידי פעם..
-
2
שוטפים את העדשים הכתומות ומוסיפים לעדשים מבשלים עוד 20 דקות מערבבים מידי פעם..
-
3
במחבת שמים שמן קנולה ומטגנים את הבצל עם השום עד להזהבה, מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן כמה דקות..
-
4
מוסיפים את הבצל עם התבלינים לעדשים מערבבים מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה מערבבים ומבשלים עוד 15 דקות..
-
5
מוזגים לצלחת מעטרים בפלח לימון ובעלי נענע..
-
6
אוכלים ונהנים.
1
שוטפים את העדשים הירוקות ומבשלים אותם במים למשך 30-40 דקות עד שהעדשים מתרככות מערבבים מידי פעם..
2
שוטפים את העדשים הכתומות ומוסיפים לעדשים מבשלים עוד 20 דקות מערבבים מידי פעם..
3
במחבת שמים שמן קנולה ומטגנים את הבצל עם השום עד להזהבה, מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן כמה דקות..
4
מוסיפים את הבצל עם התבלינים לעדשים מערבבים מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה מערבבים ומבשלים עוד 15 דקות..
5
מוזגים לצלחת מעטרים בפלח לימון ובעלי נענע..
6
אוכלים ונהנים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים