לןגן

מרק עדשים ירוקות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 15/12/2020 | 17:00
מרק עדשים ירוקות

תקציר המתכון: מנה בריאה וטעימה מתאימה לימי החורף הקרים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את העדשים הירוקות ומבשלים אותם במים למשך 30-40 דקות עד שהעדשים מתרככות מערבבים מידי פעם.

  2. שוטפים את העדשים הכתומות ומוסיפים לעדשים מבשלים עוד 20 דקות מערבבים מידי פעם.

  3. במחבת שמים שמן קנולה ומטגנים את הבצל עם השום עד להזהבה, מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן כמה דקות.

  4. מוסיפים את הבצל עם התבלינים לעדשים מערבבים מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה מערבבים ומבשלים עוד 15 דקות.

  5. מוזגים לצלחת מעטרים בפלח לימון ובעלי נענע.

  6. אוכלים ונהנים