בסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והאפונה מטגנים קלות. מוסיפים מים מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון וכורכום מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה עד שתפוחי אדמה מבושלים מכבים את הגז..
1
בסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והאפונה מטגנים קלות. מוסיפים מים מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון וכורכום מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה עד שתפוחי אדמה מבושלים מכבים את הגז..