ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
2 כפות פפריקה מתוקה /חריפה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן בצל עד לשקיפות .
-
2
לגרד את העגבניה ולהוסיף .
-
3
להוסיף את התבלינים לערבב טוב .
-
4
להוסיף את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות ואת השעועית להוסיף את הפלפל שאטה .
-
5
לערבב טוב ולהוסיף מים רותחים עד לכיסוי פלוס 2 כוסות .
-
6
להרתיח ולהוריד לאש נמוכה לעוד חצי שעה .
-
7
לפזר כוסברה חצי צרור בערך .
-
8
לבשל עוד עשר דק ו תאבון .
1
לטגן בצל עד לשקיפות .
2
לגרד את העגבניה ולהוסיף .
3
להוסיף את התבלינים לערבב טוב .
4
להוסיף את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות ואת השעועית להוסיף את הפלפל שאטה .
5
לערבב טוב ולהוסיף מים רותחים עד לכיסוי פלוס 2 כוסות .
6
להרתיח ולהוריד לאש נמוכה לעוד חצי שעה .
7
לפזר כוסברה חצי צרור בערך .
8
לבשל עוד עשר דק ו תאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים