לןגן

מרק תפוחי אדמה עם אפונה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 20/02/2019 | 18:15
מרק תפוחי אדמה עם אפונה

תקציר המתכון: אין כמו מרק חם לימים קרים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והאפונה מטגנים קלות. מוסיפים מים מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון וכורכום מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה עד שתפוחי אדמה מבושלים מכבים את הגז.