ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
2 כפות של אבקת מרק קטניות פיקנתי של אסם
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את הבצל ומכניסים את הבטטה מערבבים.
-
2
2) שופכים את כול השאר הירקות ומוסיפים את העגבניה תבלינים ורוטב טריאקי .
-
3
3) מוסיפים מים מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל לעוד שעה על אש .
-
4
נמוכה.
1
1) מטגנים את הבצל ומכניסים את הבטטה מערבבים.
2
2) שופכים את כול השאר הירקות ומוסיפים את העגבניה תבלינים ורוטב טריאקי .
3
3) מוסיפים מים מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל לעוד שעה על אש .
4
נמוכה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים