ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
2 כפות וחצי של אבקת מרק עדשים של אסם
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)מבשלים את העדשים בסיר מכוסה עם 5 כוסות מים עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 15 דקות נוספות..
-
2
2)מטגנים את הבצל עם השום עד להזהבה אבל לא יותר מדי .
-
3
3) מוסיפים את העגבניות תבלינים ואבקת מרק עדשים וממשיכים לטגן תוך כדי עירבוב ל5 דק.
-
4
4)יוצקים את תערובת שבמחבת לסיר, מוסיפים הכוסברה ומיץ לימון ומערבבים..
-
5
5) מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים על אש נמוכה עד להתרכרות מושלמת של העדשים ועם חסר מים תמיד אפשר להוסיף.
1
1)מבשלים את העדשים בסיר מכוסה עם 5 כוסות מים עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 15 דקות נוספות..
2
2)מטגנים את הבצל עם השום עד להזהבה אבל לא יותר מדי .
3
3) מוסיפים את העגבניות תבלינים ואבקת מרק עדשים וממשיכים לטגן תוך כדי עירבוב ל5 דק.
4
4)יוצקים את תערובת שבמחבת לסיר, מוסיפים הכוסברה ומיץ לימון ומערבבים..
5
5) מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים על אש נמוכה עד להתרכרות מושלמת של העדשים ועם חסר מים תמיד אפשר להוסיף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים