לןגן

מרק בטטה גזרים קישוא מגורד ברוטב טריאקי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 03/02/2018 | 04:16
מרק בטטה גזרים קישוא מגורד ברוטב טריאקי

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל ומכניסים את הבטטה מערבבים

  2. 2) שופכים את כול השאר הירקות ומוסיפים את העגבניה תבלינים ורוטב טריאקי

  3. 3) מוסיפים מים מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל לעוד שעה על אש

  4. נמוכה