לןגן

מרק עדשים כתומות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 25/01/2018 | 04:33
מרק עדשים כתומות

תקציר המתכון: כיף במזג האוויר חורפי🌦🌧🌦🌨🌨🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מבשלים את העדשים בסיר מכוסה עם 5 כוסות מים עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 15 דקות נוספות.

  2. 2)מטגנים את הבצל עם השום עד להזהבה אבל לא יותר מדי

  3. 3) מוסיפים את העגבניות תבלינים ואבקת מרק עדשים וממשיכים לטגן תוך כדי עירבוב ל5 דק

  4. 4)יוצקים את תערובת שבמחבת לסיר,  מוסיפים הכוסברה ומיץ לימון ומערבבים.

  5. 5) מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים על אש נמוכה עד להתרכרות מושלמת של העדשים ועם חסר מים תמיד אפשר להוסיף