- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
-
1/3 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
קוצצים את הכרוב והבצל קצוץ דק מניחים בקערה..
-
1
מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה קצוצים דק, אפשר להוסיף במקום שמיר או בנוסף. כל אחת לפי טעמה.
-
2
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב היטב לבלילה אחידה..
-
3
מניחים נייר אפיה על תבנית חד פעמית בינונית ואת הבלילה שופכים על נייר האפייה ומהדקים היטב..
-
4
אופים בחום 180 מעלות כ 45 דקות עד השחמה..
-
5
לחכות שיצטנן לפני שחותכים..
-
6
בהצלחה איילת❤.
0
קוצצים את הכרוב והבצל קצוץ דק מניחים בקערה..
1
מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה קצוצים דק, אפשר להוסיף במקום שמיר או בנוסף. כל אחת לפי טעמה.
2
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב היטב לבלילה אחידה..
3
מניחים נייר אפיה על תבנית חד פעמית בינונית ואת הבלילה שופכים על נייר האפייה ומהדקים היטב..
4
אופים בחום 180 מעלות כ 45 דקות עד השחמה..
5
לחכות שיצטנן לפני שחותכים..
6
בהצלחה איילת❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים