אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,366
צפיות

פאי כרובית עם גבינות

המתכון של
פאי כרובית עם גבינות

פאי טעים ביותר אפשר להשתמש עם הגבינות שיש בבית

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מרכיבים לבצק
  • 2 כוסות קמח לבן מנופה
  • 1/2 כוס שמן זית
  • גביע שמנת 200 מל'
  • 1/2 כפית מלח
  • למילוי
  • כרובית בינונית
  • 1/4 כרישה קצוצה
  • 2 גזרים מגורדים
  • בצל קטן קצוץ
  • קופסא גבינה לבנה 5%
  • 200 גר' גבינת קממבר עם אגוזים
  • 100 גר' גבינה בולגרית עדינה
  • גבינה צהובה לפיזור מעל הפשטידה
  • 2 ביצים
  • כוס חלב
  • מלח
  • פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הבצק:.


  • 2

    בקערה מערבבים יחד את הקמח עם שמן הזית מוסיפים את השמנת והמלח..


  • 3

    בתחילה מתקבל בצק דביק, לאחר לישה נוספת הבצק נוח לעבודה..


  • 4

    משמנים תבנית פאי ומשטחים את הבצק על התחתית והדפנות של התבנית..


  • 5

    מחממים תנור לחום 180 מעלות ואופים את הבצק 15-25 דקות..


  • 6

    הכנת המילוי:.


  • 7

    מבשלים את הכרובית עם מים עד לריכוך, שוטפים ומפרקים לפרחים..


  • 8

    במחבת מטגנים את הבצל עם שמן זית עד לקבלת צבע זהוב, מוסיפים את הכרישה הקצוצה וממשיכים לטגן כמה דקות, מוסיפים את הגזר המגורד וממשיכים לטגן כ-5 דקות מכבים את הגז..


  • 9

    מוסיפים את הכרובית ומערבבים..


  • 10

    בקערה טורפים חלב עם ביצים, מוסיפים את הגבינות ומערבבים מוסיפים את הירקות פלפל שחור ומלח מערבבים, משטחים את הבלילה על תבנית הפאי, אופים בערך שעה ב-180 מעלות בתנור עד שמתקבל צבע זהוב והפאי מוכן..


1

הכנת הבצק:.


2

בקערה מערבבים יחד את הקמח עם שמן הזית מוסיפים את השמנת והמלח..


3

בתחילה מתקבל בצק דביק, לאחר לישה נוספת הבצק נוח לעבודה..


4

משמנים תבנית פאי ומשטחים את הבצק על התחתית והדפנות של התבנית..


5

מחממים תנור לחום 180 מעלות ואופים את הבצק 15-25 דקות..


6

הכנת המילוי:.


7

מבשלים את הכרובית עם מים עד לריכוך, שוטפים ומפרקים לפרחים..


8

במחבת מטגנים את הבצל עם שמן זית עד לקבלת צבע זהוב, מוסיפים את הכרישה הקצוצה וממשיכים לטגן כמה דקות, מוסיפים את הגזר המגורד וממשיכים לטגן כ-5 דקות מכבים את הגז..


9

מוסיפים את הכרובית ומערבבים..


10

בקערה טורפים חלב עם ביצים, מוסיפים את הגבינות ומערבבים מוסיפים את הירקות פלפל שחור ומלח מערבבים, משטחים את הבלילה על תבנית הפאי, אופים בערך שעה ב-180 מעלות בתנור עד שמתקבל צבע זהוב והפאי מוכן..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים