לןגן

פשטידת כרוב ובצל

מאת: איילת שלמה, פורסם: 03/01/2021 | 11:03
פשטידת כרוב ובצל

תקציר המתכון: פשטידה נפלאה ללא בישול מקדים. הכל יחד ולתנור..

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הכרוב והבצל קצוץ דק מניחים בקערה.

  2. מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה קצוצים דק, אפשר להוסיף במקום שמיר או בנוסף. כל אחת לפי טעמה

  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב היטב לבלילה אחידה.

  4. מניחים נייר אפיה על תבנית חד פעמית בינונית ואת הבלילה שופכים על נייר האפייה ומהדקים היטב.

  5. אופים בחום 180 מעלות כ 45 דקות עד השחמה.

  6. לחכות שיצטנן לפני שחותכים.

  7. בהצלחה איילת❤